Vraag:
Zijn er goede iPhone / iPad-apps om te brouwen?
Tim
2010-11-10 04:53:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Op zoek naar receptformulering, IBU / SG-berekeningen, zettimers, voorraadbeheer, enz.

Een bonus als de app mijn iPhone waterdicht (wortproof) maakt.

Zou Community Wiki moeten zijn
Dacht iemand anders bij het zien van de titel "iPhone- en iPad-apps zijn niet fermenteerbaar"?
Zes antwoorden:
#1
+5
Ben
2010-11-10 05:16:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kent Place Software produceert een aantal handige brouwapps voor iPhone en Mac. Ze hebben ook een iPad-versie in de maak. Ik gebruik hun Beer Alchemy Mac-software al een tijdje.

Beer Alchemy Touch BeerAlchemy Touch is hun iPhone-versie. Het is een beetje prijzig voor $ 14,99, maar biedt draadloze synchronisatie tussen de mac-versie en de iPhone-versie, wat erg handig is.

alt text Brew Math is ook handig, en alleen $ 2,99. Niet zo volledig uitgerust als BeerAlchemy, maar wordt beschreven als een "krachtige brouwcalculator in je zak".

Hoop dat dat helpt!

Ik gebruik BeerAlchemy Touch uitgebreid tijdens mijn brouwdag, en ben er dol op. Ik heb een paar klachten over het aantal tikken dat ik moet maken als ik tussen een receptenscherm en de rekenmachines ga, maar verder erg handig, en ik hoef mijn laptop niet naar de garage te slepen.
BeerAlchemy voor iPad is al een tijdje uit ($ 9,99) en de iPhone-versie is een stuk goedkoper geworden voor $ 4,99. Ik gebruik de iPhone-versie de hele tijd en ben er dol op.
#2
+3
mongo
2011-08-31 02:25:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

My Brew werkt geweldig. Het laat je je brouwsels volgen, berekent abw / abv / calorieën, levert algemene brouwstatistieken, brouwtimers, enz. iTunes Link

#3
+3
Bill Craun
2011-10-15 19:20:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben een beetje laat op het feest, maar de beste die ik heb gebruikt, is iBrewMaster. Het is momenteel beschikbaar voor $ 7,99 voor de iPod / iPhone-editie en $ 10,99 voor de iPad-editie. In plaats van alle functies te herhalen, kunt u hier en hier een kijkje nemen in de iTunes Store voor meer informatie. Over het algemeen heeft het voor mij het beste gewerkt om het proces van begin tot eind te beheren. Ik hou vooral van de waarschuwingsfunctionaliteit als ik meerdere batches tegelijk heb.

#4
+2
Bullet86
2011-02-23 19:00:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mr. Malty heeft een iPhone-app voor de tarieven voor het pikken van gist. Beschikbaar op www.mrmalty.com. De kosten zijn $ 4,99.

$ 4,99 voor alleen berekeningen van de pitching !!! Heilige koe, doet die app nog iets ????
geeft startermetingen. je kunt de gratis versie wel gebruiken op www.mtmalty.com.
#5
+1
Mlusby
2011-02-24 20:52:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brew Pal is een uitstekend programma om recepten op te slaan en wat berekeningen uit te voeren voor zaken als IBU en zwaartekracht, en daar gebruik ik het voor. Ik kocht het de dag nadat ik mijn iPod kocht, alleen omdat ik homebrew-apps wilde ondersteunen, ik bleek er dol op te zijn en het op elke brouwdag te gebruiken.

Het maakt gemakkelijke e-mailexport van BeerXML mogelijk, waardoor eenvoudig recepten opslaan van de iPod.

Het is ook $ 0,99, wat geen goede weerspiegeling is van de waarde ervan, ik zou $ 4,99 betalen.

BrewPal rapporteert uw geschatte zwaartekracht niet correct, wat een behoorlijk grote fout is in elk soort brouwsoftware: http://ianwhitney.com/hopwise/2011/04/10/brew-pal-for-the-iphone-just -werkt niet /
#6
-1
Chris Nicola
2010-11-10 05:08:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niet dat ik me ervan bewust ben, maar het zou me verbazen als er niets was, als het zo klinkt alsof je mijn volgende huisdierproject hebt gevonden.

Je zou een deel van het javascript moeten kunnen uitvoeren gebaseerde rekenmachines die via de telefoon overal op internet zijn, maar het kan een beetje vervelend zijn.

Downvoted omdat er momenteel talloze apps beschikbaar zijn, evenals wanneer OP een vraag stelde.
en er is geen vereiste om * iets * te posten als je niet echt een antwoord hebt ;-)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...