Vraag:
Kan iemand een starterskit aanbevelen, verkrijgbaar in het VK?
Mild Fuzz
2010-11-09 17:20:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een garage geërfd na een recente verhuizing, en aangezien ik ook niet op straat kan parkeren, lijkt het alleen maar goed en natuurlijk dat ik begin te genieten van mijn verlangen om thuis te brouwen.

Mijn bedoeling is om goed genoeg zijn om al het bier voor mijn bruiloft binnen 2 jaar te brouwen, maar omdat ik het nog nooit eerder heb gedaan, wil ik gewoon mijn snavel natmaken tijdens het proces.

Veel mensen hebben me geadviseerd om te beginnen met een kit, en ik vraag me af of dit een goed advies is, en ten tweede of iemand er een heeft die ze zouden aanbevelen? Ik heb niets meer dan ruimte wat betreft uitrusting, dus is het een goed idee om er een te kiezen die met een kit wordt geleverd?

alle hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Ik stem om deze vraag af te sluiten omdat het een [winkelvraag] is (https://blog.stackoverflow.com/2010/11/qa-is-hard-lets-go-shopping/), en al [bleek dat de antwoorden verouderd en niet bruikbaar zijn] (http://homebrew.stackexchange.com/q/16495/12577). Nu antwoorden bijwerken zou nauwelijks helpen, over een jaar of twee zou het weer slecht zijn.
Ik ben het met Molot eens. Bovendien zijn bij aankopen op internet vrijwel alle kits in de meeste landen verkrijgbaar.
Zeven antwoorden:
#1
+6
sgwill
2010-11-09 19:23:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ten eerste, welkom bij het brouwen!

Ik zou eerst willen vragen om in je buurt rond te kijken om te zien of er een plaatselijke brouwerij is. Ze kunnen u helpen met de apparatuur en kennis om aan de slag te gaan.

Maar als er geen bij u in de buurt is, zijn er een aantal online homebrew-winkels die de apparatuur verkopen die nodig is om aan de slag te gaan. De drie die ik in het verleden heb gebruikt en die ik heb aanbevolen, zijn Northern Brewer, More Beer en Austin Homebrew Supply. Elke site heeft apparatuur voor beginners en ingrediëntensets.

Ik zou de apparatuur van al deze sites vertrouwen, maar ik heb alleen de ingrediëntensets van Northern Brewer getest. Ik raad om te beginnen Extract Kits aan.

Ik ben begonnen met een kit van AHB en gebruik nog steeds veel van de dingen die erbij kwamen.
De vraag is voor het VK. Alle sites die u vermeldt, zijn VS.
#2
+5
Edd
2010-11-16 17:42:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om meer plaatselijk advies te geven: er is een kleine Homebrew-winkel onderaan Widcombe Hill in Bath, mocht je ooit in Bath zijn (hun website is echter nog niet helemaal af). De andere leverancier die ik ken is the-home-brew-shop.co.uk, gevestigd in de buurt van Farnborough, Hampshire, waar ik op stage was.

nog tips over alles wat ik in dit land online kan krijgen?
Sorry, ik heb het ook niet gebruikt, maar de laatste is tenminste een online winkel. De winkel zelf zag er professioneel en netjes uit, dus ik neem aan dat de online aanwezigheid ook betrouwbaar zal zijn.
#3
+5
Donald Matheson
2010-11-16 23:01:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brew UK is redelijk goed en heeft een reeks starterkits, zoals de St Peter's Microbrewery-kit. Dit zal u op weg helpen. Ik heb de Woodforde's Wherry-kit om mee te beginnen (weliswaar van een plaatselijke thuisbrouwwinkel - het was een cadeau van mijn vrouw).

Als je gaat bottelen, zou ik je een tweede aanraden gistingsbakje met een aftapkraan en een kleine bottelaar (en natuurlijk ook de dop van de fles). Wat betreft de flessen, ik was gewoon uit en verwijder de etiketten van in de winkel gekochte ales. Je moet wel oppassen, want veel zullen niet ontworpen zijn voor het conditioneren van flessen, maar ik heb tot nu toe veel geluk gehad dat ik er maar één heb uitgebarsten.

Die St. Peter's kit is een zeer goede prijs als starter. Je zult waarschijnlijk wat werk aan het vat moeten doen om er een mooie afdichting uit te krijgen, ik heb vaseline gebruikt. De Ruby Red is een lekker biertje.
#4
  0
Sean
2010-11-09 20:30:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat een starterkit een goed advies is. Je gaat snel en gemakkelijk aan de slag en leert veel.

Ik ben hiermee begonnen: starterskit Midwest Brew Supply. Veel plezier!

#5
  0
divided
2010-11-09 20:41:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Home Brew Mart en The Home Brewery hebben allebei apparatuur en accessoires voor beginners, evenals instructies en recepten.

#6
  0
bengineerd
2010-11-10 00:54:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben begonnen met de Coopers Microbrewry Kit. Het kost $ 99 en wordt geleverd met zo ongeveer alles wat je nodig hebt om te beginnen met brouwen.

 • 1 plastic fermentor van 30 liter met deksel (en o-ring), goed voor 23 liter (6 gallons)
 • 1 hydrometer
 • 1 sedimentreductiemiddel
 • 1 plastic lepel
 • 1 "Little Bottler" -slang en bottelkraan
 • 1 Tik op
 • 1 waterslot
 • 1 doorvoertule waterslot
 • 1 thermometer
 • 30 PET-flessen en doppen van 740 ml
 • 1 instructieboekje
 • 1 instructie-dvd
 • 1 Cooper's Lager Beer Kit-pakket - inclusief:
  • 1 Coopers Lager Beer Kit van 1,7 kg, concentraat met gist
  • 1 kg Coopers Brewing Sugar
  • 1 zak met koolzuurhoudende druppels

Uiteindelijk wil je een stapje hoger gaan dan de Coopers bierrecepten (die een beetje saai zijn), maar de fermentatieapparatuur die bij de kit wordt geleverd, is van hoge kwaliteit. Ik hou vooral van de vergister van 30 liter. Het is veel beter dan een emmer en werkt uitstekend als primair onderwijs.

#7
  0
Ferran Brosa Planella
2016-03-14 20:43:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb het Brooklyn Brew Shop -pakket gekocht bij de BrewDog-winkel in Londen (BottleDog King's Cross). Het kost £ 40, en het bevat het belangrijkste materiaal (je hebt alleen een soeppan, zeef, trechter en flessen nodig, maar dat zou gemakkelijk moeten zijn). Het wordt geleverd met ingrediënten voor het eerste brouwsel en het materiaal is herbruikbaar. De vergister is 1 gallon, dus hij neemt niet veel ruimte in en is goed voor beginners.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...