Vraag:
Boek voor beginners
Joe Phillips
2010-11-09 06:55:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Welk boek zou je aanbevelen voor een beginner die wil beginnen met extractrecepten of uit een extractiepakket?

Van FAQ: "Stel geen subjectieve of argumentatieve vragen." Eén boek per antwoord betekent dat u stemt op / books / niet / antwoorden /, wat deze vraag inherent subjectief maakt. Bekijk de zes richtlijnen voor geweldige subjectieve vragen - http://blog.stackoverflow.com/2010/09/good-subjective-bad-subjective/
Negen antwoorden:
#1
+17
Jeff L
2010-11-09 07:06:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

John Palmer's "How to Brew" is een van de meest aanbevolen boeken voor iedereen die begint met brouwen. Hij bespreekt het proces, de ingrediënten en al het andere dat je moet weten om te beginnen.

Het is gratis online beschikbaar, of voor ongeveer $ 15 op Amazon.

alt text

Ik heb delen van dit boek gelezen en het is uitstekend
Het is ook geweldig als je overschakelt op brouwen van granen. John kent zijn spullen.
Ik las dit online voor mijn eerste brouwsel en kocht het toen meteen. Ik ben een goedkope student, maar dit was het absoluut waard.
Ik kocht dit toen ik net begon en heb het bij de hand tijdens elke brouwsessie voor het geval dat. Het is geweldig voor een snelle referentie en / of om door te lezen.
Veel details, vooral als je net begint. Ik merk dat ik terug ga om elke keer dat ik hiaten in een recept zie.
De aankoopprijs waard. Ik beschouw dit als de "bijbel" van de huisbrouwer. De auteur gaat uitgebreid in op details en legt alles uit wat er gebeurt en waarom, maar je kunt het nog steeds gebruiken als een snelle referentie als je het bier-geeky-gedoe wilt overslaan. Je leert genoeg om de basisprincipes van je kit te verbeteren, en je bent goed voorbereid om je eerste graan te bereiden als je klaar bent om je zelfgemaakte vleugels echt te buigen.
Ik zou graag willen opmerken dat hoofdstuk 1 van [How to Brew] (http://www.howtobrew.com) een "snelle start" is waarin praktisch alles wordt uitgelegd wat je moet weten om je eerste extact-batch te maken in 11 pagina's. Alleen al vanwege dat feit, denk ik dat dit het beste eerste boek is dat elke thuisbrouwer kan bezitten.
#2
+11
Joe Phillips
2010-11-09 07:10:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

The complete joy of home brewing

The Complete Joy of Home Brewing

Misschien wilt u uw antwoordposts samenvatten tot één als u omhoog gestemd wilt worden.
#3
+2
Mike S
2010-11-09 07:10:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

The Complete Joy of Homebrewing door Charles Papazian lijkt een eeuwige favoriet te zijn die meer in de volksmond wordt geschreven.

Hoe te brouwen: alles wat je moet weten Brew Beer Right The First Time door John J. Palmer is de voorzichtige beginnersgids.

The Complete Handbook of Home Brewing door David Miller is een klassieke gids

Het is duidelijk dat iedereen een persoonlijke voorkeur zal hebben, maar die drie lijken redelijk productief te zijn en goed beoordeeld in de gemeenschap. Als u gewoon een kit wilt brouwen en aan de slag wilt, volstaat waarschijnlijk het internet en / of de gids die bij de uitrustingskits wordt geleverd.

Geef slechts één boek per antwoord op. Voel je vrij om de afbeelding uit mijn antwoord te halen en dan zal ik de mijne verwijderen
Ik ben trouwens degene die je positief heeft gestemd
We zijn begonnen met The Complete Joy of Homebrewing en het is erg goed en gemakkelijk te lezen. Absoluut een aanrader.
@Joe Zie mijn commentaar op de vraag. Ik probeerde een subjectieve vraag zo objectief mogelijk te beantwoorden. Ik probeerde in overeenstemming te blijven met de eerste richtlijn van subjectieve vragen - "Grote subjectieve vragen inspireren tot antwoorden die verklaren" waarom "en" hoe "." door een reden te geven voor / waarom / elke tekst zou goed zijn voor een beginner. Bedankt voor het stemmen.
Ik begrijp je punt. Ik zie geen probleem met één boek per antwoord, zolang er maar een reden voor is.
@Joe Ik ben het er volledig mee eens dat er geen probleem is met een antwoord dat slechts één boek bevat. Ik ben er echter niet zeker van of dit een gepast vereiste is. Ik zou denken dat een goed antwoord de grondgedachte van meerdere antwoorden uit één boek zou samenvoegen om de lezer naar het boek te leiden dat het beste voor hen is. We moeten deze verhandeling waarschijnlijk verplaatsen naar meta.homebrew.stackexchange.com, maar ik weet niet precies hoe ik het als vraag moet stellen :-)
#4
+2
Nick
2010-11-09 10:05:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Charlie Papazian schreef ook "The Homebrewers 'Companion", dat de hiaten van "The Complete Joy of Homebrewing" opvult. Geweldige auteur.

#5
+2
Nathan Koop
2010-11-09 21:43:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

The Brewmaster's Bible door Stephen Snyder
ISBN: 0-06-095216-4

Brewmaster's Bible

Dit is absoluut een geweldig boek! Heeft me 6 jaar geleden zoveel geleerd en geeft me nog steeds les.
#6
+2
Nathan Koop
2010-11-09 21:45:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dave Millers Homebrewing Guide - Dave Miller
ISBN: 0882669052

Dave Millers Homebrewing Guide

#7
+2
Tim
2010-11-10 04:16:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een geweldig boek voor receptontwerp:

Designing Great Beers door Ray Daniels

alt text

Ik ben het ermee eens, dit is een lief boek, maar het is behoorlijk zwaar voor een beginnende thuisbrouwer.
#8
+1
Jeff Roe
2010-11-09 07:13:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn favorieten zijn:

Elk van de bovenstaande zou voldoende moeten zijn, maar het is een goede zaak om een ​​paar verschillende te hebben als referentie.

De Palmer-versie is online beschikbaar, maar ik geef de voorkeur aan mijn papieren exemplaar.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...