Vraag:
Hoe moet granen in bulk worden opgeslagen?
Jeff L
2010-11-09 05:41:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben dol op het brouwen van granen, maar ik heb het gevoel dat ik aanzienlijk op mijn kosten zou kunnen besparen door een deel van mijn graan in bulk te kopen, op te slaan en naar behoefte te gebruiken. Ik weet dat veel mensen dit doen, maar ik weet niet zeker wat de "juiste" opslagmethoden zijn voor granen in bulk.

Ik weet dat ik het in zijn geheel moet bewaren en het zelf moet verpletteren op brouwdag, wat prima is. Zijn er aanbevolen temperaturen, vochtigheidsniveaus, enz. Waarop het moet worden bewaard, of is het gebruikelijke "koel, donker en droog" advies voldoende?

Ik denk erover om een ​​stel American 2 -gooi een grote rubberen vuilnisbak met een klikdeksel in mijn garage.

mdma .. Met betrekking tot uw opmerkingen op het antwoord van tomcocca. Het feit dat ik de twee foto's heb die je hebt gebruikt tussen de 24 foto's die in mijn bericht verschijnen, is puur toeval. Ik wist niet van het bestaan ​​van je berichten totdat ik het verkeer naar hier volgde. Wat de prijzen betreft, plaats ik deals op Homebrew Finds, maar ik heb dit specifieke bericht niet als zodanig op de markt gebracht. Dit was een overzicht van graan- en DME-opslagopties en -technieken zoals ik ze begrijp. Ik beweer niet dat dit de laagste beschikbare prijzen zijn, hoewel ik vermoed dat Amazon in veel gevallen een van de beste prijzen biedt wanneer
Welkom bij homebrew exchange. Laat opmerkingen achter als opmerkingen en creëer een antwoord bij het beantwoorden van de oorspronkelijke vraag. Bedankt.
Ik heb 18 deksels met gamma-verzegeling voor $ 120, verzonden vanuit de VS-noodvoorziening. Dat is $ 6,66 per deksel. sproetgezicht heeft ze nog goedkoper. Je zou die links kunnen posten in plaats van de amazon-links. Laat u niet afschrikken door het feit dat u geen partnerovereenkomst met hen hebt. :)
Bedankt voor je welkom bij deze community. Ik dacht dat er een mogelijkheid was om te reageren in plaats van de oorspronkelijke vraag te beantwoorden. Ik zie nog steeds geen reactielink voor andere antwoorden, alleen in mijn eentje. Moet ik een bepaald aantal keren posten voordat dit beschikbaar komt? Hoe dan ook, met betrekking tot gelieerde links, zult u merken dat een gelieerde relatie in geen geval een vereiste is om op homebrew-vondsten te verschijnen. Zolang een leverancier maar betrouwbaar en betrouwbaar is. Ook .. Reacties zijn open voor alle berichten en ik ga terug en voeg extra bronnen toe. Maar echt, een plek genaamd sproetgezicht? :)
Ja, gekke naam en een kale website. Er zijn ook anderen die meer "regelmatig" zijn. Zoek gewoon naar gamma-seal-deksels - ze staan ​​allemaal op de eerste pagina van Google. Amazon is normaal gesproken goed, maar in dit geval is de prijs niet erg concurrerend. (Maak je geen zorgen over het antwoord, een moderator kan het misschien opschonen of dit verplaatsen om te chatten.)
Zeven antwoorden:
#1
+6
user76
2010-11-09 06:09:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn LHBS stelde het idee van de prullenbak voor. Hij zei dat ik het graan in een vuilniszak moest doen, dat vastbinden en in de afgesloten vuilnisbak moest bewaren. Zou een tijdje meegaan met deze methode.

Dit is hoe mijn LHBS al hun graan voor de verkoop opslaat.
Enig idee hoe lang dat het graan zal behouden?
#2
+5
Blaise314
2011-03-23 06:27:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een hondenvoercontainer van Petsmart die perfect zou zijn. Het bevat 40-50 pond hondenvoer en heeft een bovenkant die kan worden vastgeschroefd en afgedicht. Het was een beetje prijzig ($ 40?), Maar het heeft een jaar buiten gestaan ​​en er zijn geen water of muizen binnengekomen.

Dit klinkt als een redelijk goede optie; Ik denk dat ik Petsmart eens ga bekijken!
Als ik er nog eens naar kijk, is de opening in de mijne misschien een beetje klein voor een flinke schep, maar over het algemeen zijn hondenvoercontainers waarschijnlijk een goede plek om te kijken.
Ik gebruik ook een "luchtdichte" hondenvoercontainer, maar dan van Walmart. Het heeft wielen, een goede afdichting en een strakke grendel, voedselverpakkingen voor huisdieren zijn prijzig, maar zeker een beetje "deluxe"!
Ik heb ook veel geluk gehad met de voedselcontainers voor huisdieren.
#3
+2
thebeav
2010-11-09 09:59:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De LHBS heeft mij ook verteld dat standaard plastic emmers (Home Depot-stijl, niet geschikt voor levensmiddelen) prima zijn voor graanopslag. Hoewel u er meer dan één nodig heeft om 40 lbs op te slaan. zak. Het soort plastic is niet belangrijk. Zorg ervoor dat de emmer een goed sluitend deksel heeft.

#4
+1
pkaeding
2010-11-09 10:41:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zorg ervoor dat, hoe u het ook bewaart, het zich in een knaagdierbestendige container bevindt. Muizen zullen een feestmaal hebben als ze uw opgeslagen graan tegenkomen, en ze zullen een winkel in de buurt (of mogelijk in uw container) opzetten.

Goed punt. Ik liet een paar muizen door een zak rijst van 3 pond ploegen voordat ik ze een paar jaar geleden ontdekte.
#5
+1
mdma
2012-03-08 01:52:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb op de harde manier geleerd dat Graan na ongeveer 12 maanden zijn versheid verliest en na 24 maanden een muffe smaak wordt. (Ik nam twee jaar pauze van het brouwen en begon mijn bestaande graanbouillon weer te gebruiken. Ik kon niet achterhalen waarom de eerste paar batches zo smaakten ... maar ik kwam er uiteindelijk achter dat het het oude graan was.)

Graan veroudert sneller wanneer het wordt blootgesteld aan lucht (zuurstof) en vocht. Als je denkt dat je het graan binnen 6-12 maanden zult gebruiken, dan is een prullenbak prima. Langer dan dat, en u zou waarschijnlijk iets moeten overwegen dat luchtdicht is. Gebruik een luchtdichte emmer en wat zuurstofabsorbeerders om het graan in de meest verse staat te houden.

Voor speciale granen, die doorgaans minder worden gebruikt en langer blijven hangen dan basismout, gebruik ik een voedselbespaarder en verpak ik deze in hoeveelheden van 0,5 pond en 1 pond.

Zie ook

#6
+1
tomcocca
2012-03-08 04:08:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Geweldig bericht over precies dit onderwerp gisteren met veel opties op homebrewfinds: http://www.homebrewfinds.com/2012/03/storage-options-base-grain-specialty.html

Het lijkt erop dat een zeer goede en goedkope optie emmers van 5 gallon zijn met deksels met gamma-afdichting.

.... homebrewfinds heeft dit gisteren gepost en dat ze _precies_ dezelfde afbeeldingen gebruiken als ik in mijn vraag van vorige week heb gebruikt. (Zie de link in mijn antwoord hier.) Ik ben een beetje sceptisch - voor de links naar Amazon kan commissie worden betaald, en de prijzen zijn niet zo geweldig. Amazon wil $ 9,49 per gammadeksel. Je kunt ze elders voor minder dan $ 4 per stuk kopen. Ik heb de mijne uit de VS, samen met wat zuurstofabsorbeerders.
#7
+1
romaia
2014-08-07 19:03:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik de vacuümzakken die worden gebruikt om het volume van kleding te verminderen, zoals deze:

enter image description here

Ik besloot deze te gebruiken toen ik 13 kg mout had dat werd oud, en had al wat bugs (ik weet niet hoe ze in het Engels worden genoemd). Omdat ze zuurstof nodig hebben om te overleven (en deze zak verwijdert alles), kon ik na een paar uur zien dat ze probeerden te ontsnappen.

Update . Dit is hoe het eruit ziet:

enter image description here

Heb je deze techniek geprobeerd met het brouwen van granen? Het is niet duidelijk uit uw antwoord.
Ja, ik gebruik ze om de ongemalen granen op te slaan. Ik heb mijn antwoord bewerkt om meer informatie toe te voegen


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...